Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΑρχικήLifestyleΖώδιαΑυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2024

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2024

Το 2023 οδεύει σιγά – σιγά προς το τέλος του και η νέα χρονιά είναι έτοιμη να ανατείλει. Το 2023 άλλους μας αφήνει με ένα χαμόγελο στα χείλη, άλλους με ένα ερωτηματικό και άλλους με ανάμικτα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το 2024, όπως και κάθε καινούργια χρονιά, θα βρει όλους μας έτοιμους να ανανεώσουμε τους στόχους και τις αποφάσεις μας ελπίζοντας ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, αφθονία και, πάνω από όλα, αγάπη. Αγάπη ρομαντική, αγάπη παθιασμένη, αγάπη ονειρεμένη ή αγάπη που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Μια αγάπη, που όπως έλεγε ο Βίκτωρ Ουγκώ θα “είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τ’ άστρα”.

Παρακάτω θα δείτε ότι κάποια ζώδια θα είναι περισσότερο ωφελημένα από άλλα στα θέματα της καρδιάς το 2024.

Για κάποια ζώδια, το 2024 θα είναι γεμάτο ρομαντικές εκπλήξεις και πάθος ή συντροφική αγάπη και αρμονία. Κάποια ζώδια οι πλανήτες θα τα λούσουν στο φως της αγάπης και, παίρνοντάς τα από το χέρι, θα τα οδηγήσουν σε ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι στο βασίλειο του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονιά για εσάς είναι πραγματικά πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Από το 2018 και μετά, όταν ο Ουρανός μπήκε στο ζώδιό σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Απριλίου του 2026, σας έφερε τα πάνω – κάτω. Ο Ουρανός μπορεί να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, ωστόσο, με τον τρόπο του κατάφερε κάτι πολύ βασικό σε εσάς. Σας έκανε θετικούς, ή τουλάχιστον πιο ανεκτικούς, στις αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον είστε σε θέση να μη φοβάστε το καινούργιο, να έχετε τη διάθεση να βγείτε από “τη ζώνη άνεσής σας” και να κυνηγήσετε ένα καλύτερο αύριο. Επίσης, και οι εκλείψεις, που τα δυο προηγούμενα χρόνια έγιναν στον άξονά σας, καθώς είχαν και τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού, σας δημιούργησαν ένα κάπως βαρύ κλίμα γεμάτο πιεστικές καταστάσεις και συνθήκες όχι και τόσο εύκολα διαχειρίσιμες.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα που φέρνει εμπειρίες που έχουν άμεση σχέση με την εξέλιξή σας, στην προκειμένη προσωπική και κυρίως αισθηματική, βρίσκεται, ήδη από το Μάρτιο του 2023, στους Ιχθύες, στο ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας. Ο Κρόνος, από το φιλικό για εσάς αυτό ζώδιο, ο οποίος για φέτος θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν σας πρεσάρει. Τουναντίον, σας βοηθά να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας, να βάλετε στόχους και να προσπαθήσετε να τους κάνετε πραγματικότητα. Ο Κρόνος θα βοηθήσει όσους από εσάς βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση καθώς θα ενισχύσει τα μεταξύ υμών και του/της συντρόφου σας αισθήματα, θα δώσει σταθερότητα και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Επίσης όμως, θα φέρει και στους αδέσμευτους ευκαιρίες για γνωριμίες που θα γίνουν μέσα σε φιλικά ή ευρέως κοινωνικά περιβάλλοντα, ομάδες, συλλόγους ή ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άτομα ίσως και διαφορετικής ηλικίας ή διαφορετικού κοινωνικού ή μορφωτικού επιπέδου.

Ο Δίας, συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σας, στο οποίο ήδη είναι από το Μάιο του 2023 και θα παραμείνει μέχρι και τις 25 Μαΐου του 2024, θα σας προμοτάρει με αισθηματικής φύσης ευκαιρίες που θα έρθουν μέσα από γνωριμίες με άτομα αλέγρα και με πολλά ενδιαφέροντα, που θα έρθουν στη ζωή σας στην αρχή σαν δροσερό αεράκι, στην πορεία όμως θα σας δώσουν κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο, αν φυσικά και εσείς βρίσκεστε σε αυτήν την κατεύθυνση. Όταν ο Δίας βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό, κάτι που θα γίνει τον Απρίλιο και μέχρι τα τέλη Μαΐου και θα επηρεάσει κυρίως όσους από εσάς ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα φέρει ξαφνικούς έρωτες και γεγονότα, γεμάτα πάθος που θα πέσουν σαν κεραυνός πάνω σας αφυπνίζοντας όλες σας τις αισθήσεις. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε άκρως απογειωτικές και ερωτικά αναγεννησιακές καταστάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και θα θυμίσουν σε εσάς και το ταίρι σας ότι εκτός από σύντροφοι είστε και εραστές.

Η επεκτατική δυναμική του Διός μπορεί να λειτουργήσει πάνω σας πολλαπλά καθώς μπορεί να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου ή να φέρει ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά σας. Αξιομνημόνευτες καταστάσεις και εμπειρίες θα ζήσετε το Μάιο όταν ο Δίας θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα σε όψη εξαγώνου. Οι αισθηματικές γνωριμίες που θα κάνετε τότε θα μοιάζουν να σας έχουν σταλεί από το σύμπαν και να έχουν μια εσάνς καρμικότητας. Θετικές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις, που θα αφορούν την αισθηματική σας ζωή, θα έχετε το Μάιο καθώς η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, που είναι το ζώδιο των ερώτων σας, μπορεί να σας φέρει μια πολυπόθητη επανασύνδεση με άτομο που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Γενικά, να ξέρετε ότι το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι καθώς η Αφροδίτη θα βρεθεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διαδοχικά στο Λέοντα και την Παρθένο πασπαλίζοντάς σας με οικογενειακή και ερωτική τύχη αντίστοιχα. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιο των σχέσεών σας, δηλαδή το Σκορπιό, κάτι που θα γίνει μεταξύ 22/9 και 17/10, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις και φυσικά στις συνεργασίες σας.

Να θυμάστε ότι, αν και φαινομενικά οι ευκαιρίες θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2024, το δεύτερο εξάμηνο θα είναι εξίσου καλό για εσάς καθώς οι πλανητικές συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε καταστάσεις και να βιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η νέα χρονιά, αν μη τι άλλο, θα είναι γεμάτη δυνατές συγκινήσεις καθώς και απότομες εναλλαγές. Ο Κρόνος από το Μάρτιο του 2023 βρίσκεται στους Ιχθύες, επίσης ένα ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, όπως εξάλλου και εσείς, και σας πιέζει σε θέματα οικογένειας και σχέσεων, κυρίως εσάς του 1ου και 2ου δεκαημέρου, καθώς σας βάζει όρια και σας αναγκάζει με τον τρόπο του να έχετε κατά νου τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός και μετρημένος. Βέβαια, όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο βήμα, είτε με την έννοια μιας συγκατοίκησης, είτε με την έννοια ενός γάμου ή γιατί όχι και ενός παιδιού. Από την άλλη,  ο Κρόνος θα βοηθήσει όσους από εσάς βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου να καταλάβετε ποιο είναι το κατάλληλο άτομο και τι πρέπει να κάνετε για να το κατακτήσετε.

Ο Δίας, μέχρι και τις 25 Μαΐου που θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα σας βοηθάει να σταθείτε συναισθηματικά και ψυχικά στα πόδια σας και να νιώσετε αρκετά δυνατοί. Επίσης, θα φέρει στο διάβα σας γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε ικανοποίηση και δικαίωση, ακόμα και με την έννοια της αποκατάστασης των ισορροπιών μιας σχέσης ή γενικά τη βελτίωση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Όσοι από εσάς θεωρήσατε ότι έχετε “βάλει πολύ νερό στο κρασί σας” θα νιώσετε ότι επιτέλους το παιχνίδι γυρίζει υπέρ σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Πλούτωνας που αποχωρεί από το πολύ πιεστικό για εσάς περιβάλλον του Αιγόκερω και που τελευταία ταλαιπώρησε αισθηματικά κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου, και εισέρχεται στον ομοϊδεάτη σας Υδροχόο, χαρίζοντάς σας μερικές επιπλέον ανάσες.

Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν είναι αυτές που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, δηλαδή στις 25 Μαρτίου, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του 1ου δεκαημέρου, στις 8 Απριλίου, επηρεάζοντας εσάς τους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και στις 2 Οκτωβρίου που θα επηρεάσει όσους από εσάς είστε γεννημένοι στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκλείψεων θα βιώσετε καρμικές καταστάσεις και μοιραίες εξελίξεις στον έρωτα και συνειδητοποιήσεις που θα σας αναγκάσουν να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Ήδη υπάρχοντες έρωτες, ακόμα και αυτοί που για κάποιο λόγο έπρεπε να κινούνται στο παρασκήνιο, θα πάρουν τα ηνία της καρδιάς και του μυαλού σας ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε γνωριμίες που θα σας προκαλέσουν μια ερωτικά “ηλεκτρική καταιγίδα”. Από την άλλη, θα υπάρξουν και κάποιοι από εσάς που θα αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση. Ωστόσο, αυτό θα είναι για εσάς κάτι σα δώρο καθώς θα ανοίξει ο δρόμος για την επόμενη σοβαρή σχέση η οποία ενδέχεται να είναι πασπαλισμένη με χρυσόσκονη καρμικότητας.

Ο Ερμής, σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού από τις 2 μέχρι τις 25 Απριλίου, θα επηρεάσει κυρίως εσάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου και θα φέρει επανασυνδέσεις και επαναδιαπραγματεύσεις αναφορικά με βασικούς κανόνες της σχέσης σας.

Το καλύτερο για εσάς γεγονός της χρονιάς, όμως, είναι το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας στις 26 Μαΐου 2024 και αναμένεται να λειτουργήσει απογειωτικά σε ό,τι αφορά και την αισθηματική σας ζωή για ένα ολόκληρο έτος. Τα δώρα του θα είναι πολλά και θα τα πάρετε όλοι κατά τη διάρκεια της διέλευσής του, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε γεμάτοι ερωτικό ταμπεραμέντο, αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία σε όλους τους τομείς και αισθησιασμό. Θα γίνετε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ και των ερωτικών κατακτήσεων.

Από τις 24 Μαΐου και μέχρι τις 17 Ιουνίου, όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι της καρδιάς σας. Επίσης, όλο το καλοκαίρι προβλέπεται απογειωτικό για εσάς, γεμάτο διασκέδαση και ερωτικά παιχνίδια όπου και θα ξαναβρείτε τον παλιό, γνωστό, ζωηρό και ερωτιάρη εαυτό σας.

Επανασυνδέσεις μπορείτε επίσης να έχετε, ειδικά εσείς του 3ου δεκαημέρου, όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής βρεθεί σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή από 15 έως 28 Αυγούστου, καθώς και όταν θα είναι επίσης σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των σχέσεών σας Τοξότη από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου.

Το Σεπτέμβριο, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των ερώτων σας το Ζυγό, καθώς και μεταξύ 18 Οκτωβρίου και 11 Νοεμβρίου που θα είναι στο ζώδιο των σχέσεών σας Τοξότη, θα θελήσετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για εσάς και να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχει κάνει την καρδιά σας να τραγουδά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά αναμένεται εξαιρετική σε ό,τι αφορά τον έρωτα και ειδικά στο πρώτο μισό του έτους, όταν ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον οίκο των ερώτων σας. Ο Δίας, ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από το Μάιο του 2023, σας έχει βοηθήσει, και θα συνεχίσει, να ομαλοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να αναθερμάνετε τον έρωτα με το ταίρι σας, πλησιάζοντάς το συναισθηματικά και επικοινωνιακά αλλά και εξαιτίας της διάθεσής σας να εισάγετε πικάντικες ερωτικές πρακτικές στη κρεβατοκάμαρά σας. Επίσης όμως, έχει λειτουργήσει, και θα συνεχίσει φυσικά, άκρως θετικά και για την αισθηματική ζωή όλων όσων από εσάς αναζητάτε ταίρι καθώς θα σας ωθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

Το σημαντικότερο διάστημα για εσάς θα είναι από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου, όταν ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό, και γενικά το Μάιο, όταν ο Δίας θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Με τις δύο παραπάνω όψεις, που θα επηρεάσουν κυρίως όσους από εσάς είστε γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείτε να περιμένετε ουρανοκατέβατες ευκαιρίες και κεραυνοβόλους έρωτες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα νιώθετε ότι έχετε το άγγιγμα του Μίδα που θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα και γενικά να φέρνετε στο εδώ και τώρα σας πράγματα της αρεσκείας σας. Η όψη αυτή αυξάνει και τη δημιουργικότητα, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να καλωσορίσετε και ένα νέο μέλος στην όμορφη οικογένειά σας.

Η παρουσία του κυβερνήτη σας Κρόνου, από το υδάτινο περιβάλλον των φιλικών σας Ιχθύων, στο 3ο ηλιακό σας σπίτι καθώς και η έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου που θα γίνει στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στην αισθηματική σας ζωή με ιδιαίτερη ευκολία καθώς γεγονότα που θα συμβούν θα βγάλουν στη φόρα αλήθειες τις οποίες και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σαν άσσους στο μανίκι σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και στο τέλος να “βγείτε από πάνω”. Επίσης όμως, κατά τη διάρκεια της έκλειψης του Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα ταράξουν τις ζωές αρκετών από εσάς και θα έχουν μια εσάνς ωραίου και μοιραίου, ενώ καρμικά γεγονότα θα μεταφραστούν σαν ένα κοσμικό σπρώξιμο έτσι ώστε να αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Ιδιαίτερα εξαιτίας του Κρόνου στους Ιχθύες, αρκετοί από εσάς θα νιώσετε να έλκεστε από άτομο ιδιαίτερο, όχι τόσο εξαιτίας της εμφάνισής του αλλά της οξυδέρκειας και της αντίληψής του. Τα εγκεφαλικά παιχνίδια θα είναι αυτά που θα σας εξιτάρουν και θα σας ενεργοποιήσουν ιδιαίτερα ερωτικά. Επίσης, ενδέχεται το άτομο αυτό να είναι διαφορετικής ηλικίας, να έχει διαφορετικό κοινωνικό ή μορφωτικό στάτους ή να είναι γεννημένο ή μεγαλωμένο σε διαφορετικό μέρος ή περιβάλλον από το δικό σας. Πιθανά μέρη να το γνωρίσετε είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χώροι μάθησης, τα ταξίδια ή γενικά οι μετακινήσεις. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε επιπλέον ασφάλεια και σιγουριά με το ταίρι σας κάτι που θα μαλακώσει την ψυχή σας και θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχικά.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στις 25 Μαρτίου, στις 8 Απριλίου και στις 2 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού θα επηρεάσουν όσους από εσάς βρίσκεστε σε γάμο ή σε μόνιμη σχέση, προκαλώντας σας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και, αν χρειαστεί, να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με το ταίρι σας. Από την άλλη, ακριβώς εξαιτίας αυτών των εκλείψεων, αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά να “βάλετε κουλούρα” ή έστω να συγκατοικήσετε.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στις 26 Μαΐου δεν θα προμοτάρει την ερωτική αλλά την επαγγελματική σας ζωή, αν και ενδέχεται ορισμένοι από εσας να βρεθείτε πιο κοντά αισθηματικά με άτομο με το οποίο συνεργάζεστε.

Για νέες γνωριμίες, καθώς τότε θα είστε περισσότερο ελκυστικοί, γοητευτικοί και ερωτικά μαγνητικοί, τα καλά διαστήματα είναι όλος ο Φεβρουάριος, όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας, δηλαδή από 24 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου, από τις 12 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου, όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Ταύρο και στον οίκο των ερώτων σας, δηλαδή από 30 Απριλίου έως τις 23 Μαΐου και, τέλος, όταν θα είναι στον Καρκίνο και στον οίκο των σχέσεών σας, δηλαδή από 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που αυτό που επιθυμείτε διακαώς είναι μια επανασύνδεση, το διάστημα από 5 έως 14 Αυγούστου, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο, είναι εξαιρετικό όπως επίσης και το διάστημα από 1 έως 25 Απριλίου όταν ο Ερμής θα είναι επίσης ανάδρομος στον Κριό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική και να σταματήσετε να παίρνετε τα πάντα πολύ βαριά και να ψυχοπλακώνεστε. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αυτοεκπαιδευτεί να βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων και ότι αυτό πρέπει να αλλάξει έτσι ώστε να φέρετε στο εδώ και τώρα σας ανθρώπους πιο συμβατούς με τις αληθινές ανάγκες και τα θέλω σας. Βέβαια, αυτό φέτος θα γίνει μόνο για όσους από εσάς έχουν γεννηθεί τις 2-3 πρώτες μέρες του ζωδίου, ωστόσο, προϊόντος του χρόνου, θα σας επηρεάσει όλους.

Οι εκλείψεις που σας αγγίζουν αρκετά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, είναι αυτές που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, δηλαδή αυτή στις 25 Μαρτίου που θα επηρεάσει κυρίως εσάς του 1ου δεκαημέρου, στις 8 Απριλίου που θα επηρεάσει εσάς του 2ου δεκαημέρου και στις 2 Οκτωβρίου που θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου. Τότε θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής και ίσως χρειαστεί να ρισκάρετε ακόμα και με την έννοια μας εκ βαθέων εξομολόγησης των αισθημάτων, των αναγκών ή ακόμα και των παραπόνων σας. Βέβαια, κατά τη διάρκεια των παραπάνω εκλείψεων θα υπάρξουν και κάποιοι που θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία η οποία θα έρθει να ανατρέψει τα ως ώρας δεδομένα και να βάλει τη ζωή σας, κυριολεκτικά, σε άλλη ρότα.

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει κυρίως όσους από εσάς έχετε βάλει πλώρη για το επόμενο επίσημο βήμα της σχέσης σας ή για την απόκτηση ενός παιδιού. Φυσικά, θα ομαλοποιήσει τις σχέσεις των δεσμευμένων και θα φέρει όμορφες καταστάσεις ενώ, κατά τη διάρκεια που θα είναι σε σύνοδο με τον Ταύρο δηλαδή τον Απρίλιο και μέχρι τα μέσα Μαΐου, αιφνίδια γεγονότα μπορεί να επισπεύσουν μια επισημοποίηση.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, άρα και στον οίκο των ερώτων σας όπου και θα μείνει για ένα χρόνο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες καθώς, όχι μόνο θα μεγαλώσει ο κοινωνικός κύκλος σας, αλλά και εσείς θα έλκετε τους άλλους όπως το φως τις πεταλούδες. Βέβαια, και εσείς θα έχετε αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμική καθώς και μπόλικη γοητεία με αποτέλεσμα η αύρα σας να είναι ερωτικά θελκτική και βαθιά αισθησιακή. Φυσικά, αυτό δεν θα σας βοηθήσει μόνο στο να έχετε πολλαπλές επιλογές στον έρωτα αλλά και στο να αναβιώσετε τη συντροφική ερωτική σας ζωή, αφυπνίζοντας τον αισθησιασμό μέσα από ενδιαφέρουσες πρακτικές.

Ο ερωτικός χορός των αιώνιων εραστών Αφροδίτης – Άρη στο ζώδιό σας και στο πρώτο ηλιακό σας σπίτι το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, εκτός του ότι θα ενδυναμώσει την ερωτική ενέργεια στη συντροφική σας ζωή χαρίζοντάς σας ρομαντικές στιγμές, θα σας χαρίσει απίστευτη γοητεία και ερωτισμό και θα σας κάνει ακαταμάχητους.

Πολύ καλές ημερομηνίες για την ερωτική σας ζωή γενικά, αλλά και για νέες γνωριμίες ειδικά, εκτός του προαναφερθέντος Φεβρουαρίου, θα είναι όταν η Αφροδίτη βρεθεί στο ζώδιο των ερώτων σας, τους Διδύμους, μεταξύ 24 Μαΐου και 17 Ιουνίου και όταν θα βρεθεί στο ζώδιο των σχέσεών σας, το Λέοντα, μεταξύ 12 Ιουλίου και 4 Αυγούστου.

Επανασυνδέσεις θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Κριό μεταξύ 2 έως 25 Απριλίου, όταν ο Ερμής θα είναι επίσης σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, δηλαδή από 15 έως 28 Αυγούστου και όταν στα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη βρεθεί σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Ταύρο.

Πηγή:.govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η… τσιγκούνα βουλευτίνα με τα… ταξί

Ποια είναι η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που, όταν την προσκαλούν σε κανάλια, ζητάει πάντοτε ταξί από την παραγωγή των εκποµπών και δεν χρησιµοποιεί ποτέ το δικό...

Διαζύγιο της Παθέκα από τον Παπασταύρου έπειτα από 21 χρόνια

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Σοφίας Παθέκα και του Λεωνίδα Παπασταύρου έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια. η esresso», η δημοφιλής γυμνάστρια και ο γνωστός θωρακοχειρουργός έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν...

Η δημοσκόπηση Φαναρά που έκανε την Διαμαντοπούλου να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Καθοριστικό ρόλο στο να αποφασίσει να θέσει τελικά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι έπαιξαν τα ευρήματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis...

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από επίθεση σκύλου: «Άρχισα να φωνάζω και κρύφτηκα»

Με πληγές στην κοιλιά και στα χέρια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, καθώς σήμερα το πρωί (16.07.2024) του επιτέθηκε ένας άγριος σκύλος. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης,...

Κάρυστος: Ο σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

ΟΑνδρέας Κομπόσης, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τη σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου διαψεύδει κάθε είδηση που σχετίζεται με ξυλοδαρμό μέσω ανάρτησής...

Στη φυλακή παραμένει ο Απόστολος Λύτρας

Στη φυλακή παραμένει ο Απόστολος Λύτρας έπειτα από βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου που απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα του για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης που του έχει επιβληθεί...

Νέα κόντρα για τη… συγγνώμη Κασσελακη στην Συρεγγέλα για τον Πολάκη – Το τηλεφώνημα, οι διαρροές και ο… Κυριαζίδης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μαρία Συρεγγέλα, προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για το επεισόδιο με τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη, εναντίον της. Σύμφωνα με...