Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΑρχικήLifestyleΑστρολογίαΟι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο 2024.

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο 2024.

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την ζεστασιά και την συντροφικότητα που εισπράττουμε από τις προσωπικές μας σχέσεις, από τους φίλους, την οικογένεια, τον αισθηματικό μας δεσμό… Ακόμα και αν διανύουμε περίοδο μοναξιάς, αν κοιτάξουμε γύρω μας, υπάρχει κάποιος δικός μας άνθρωπος, που μας νιώθει και είναι εκεί δίπλα μας να μας δώσει την απεριόριστη αγάπη του! Με αυτές ακριβώς τις σκέψεις θα ξεκινήσει ο Φεβρουάριος 2024, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο ζεστός και συντροφικός μήνας της χρονιάς.

Αριθμός Φεβρουαρίου: 7

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Φεβρουαρίου και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (2) και του έτους που διανύουμε είναι το 7.

Στα αισθηματικά θα υπάρξει εύνοια!

Ο αριθμός αυτός στρέφει το ενδιαφέρον μας στον τομέα των σχέσεων, αλλά και την ουσία. Η αριθμολογία προβλέπει ότι θα δημιουργηθούν νέες ρομαντικές σχέσεις, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, ενώ πολλοί θα σκεφτούν και θα πράξουν την επισημοποίηση ενός δεσμού! Τέρμα τα πάθη και τα λάθη, ώρα για ουσία και… αποκατάσταση!

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, δίνονται λύσεις!

Πολλές φορές βρισκόμαστε σε δίλημμα, μπέρδεμα, αλλά και σε πρόβλημα στα επαγγελματικά μας… Τότε είναι πού μία συμβουλή ή μία άποψη ενός ανθρώπου, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει! Αυτό το μήνα, πολλοί θα δεχθούμε υποστήριξη στα επαγγελματικά μας, μέσα από συνεργασίες ή από βοήθεια που θα δεχθούμε από πρόσωπα που πραγματικά θα μπορέσουν να μας δώσουν μία λύση ή μια πρόταση που θα μας ανακουφίσει! Οικονομικά, ο μήνας χαρίζει εύνοια στην σύναψη νέων συμφωνιών.

Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον Φεβρουάριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Φεβρουάριο 2024

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ο συντροφικός και ερωτικός Φεβρουάριος, έρχεται για να σου χαρίσει αισιοδοξία, κέφι και πολλά ανοίγματα και ευκαιρίες, μέσα από γνωριμίες και δικτύωση! Αυτό το μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, θα συμφωνήσεις, θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις στο έπακρο ουσιαστικές επικοινωνίες, που θα σου αποδώσουν καρπούς! Νέοι φίλοι και καινούργιες δραστηριότητες τώρα ξεκινούν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η στασιμότητα στην αισθηματική σου ζωή, αρχίζει να ξεπερνιέται και από αυτό τον Φεβρουάριο ξεκινά και πάλι ροή εξελίξεων στα ερωτικά σου! Είσαι σε μία σχέση; Να αναμένεις ότι ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τα θέλω του, θα σου επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του και θα έρθετε πιο κοντά μέσα από συζητήσεις, εξόδους ή ακόμα και με κάποιο ταξίδι που κάνετε! Δεν έχεις σχέση; Ο μήνας σε ευνοεί για φλερτ και γνωριμίες… Κάποιο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το διαδίκτυο ή από κάποια βραδινή έξοδο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος μπορεί να μην είναι και ο πιο σταθερός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όμως σου χαρίζει εξαιρετικές προοπτικές επέκτασης. Αυτό το μήνα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις για θέματα εργασιακά και οικονομικά που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Θα πραγματοποιήσεις μία συμφωνία ή θα προγραμματίσεις ένα ταξίδι για δουλειά. Οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες ανόδου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Η ανάγκη σου για σταθερότητα, ζεστασιά και πιο προσωπικές οικογενειακές στιγμές, θα είναι αρκετά πιο αυξημένη αυτό το Φεβρουάριο! Θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σου, την προσωπική σου ιδιοκτησία, ενώ πολλές φορές προτιμάς να χαλαρώνεις στον καναπέ σου, παρέα με το ταίρι σου, παρά να είσαι έξω! Παράλληλα, αυτή την περίοδο θα βάλεις πρόγραμμα στη διατροφή σου, καθώς και σε κάθε τι που είχες αμελήσει το τελευταίο διάστημα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η λογική αρχίζει να επεμβαίνει αυτό το μήνα στην αισθηματική σου ζωή και πλέον γνωρίζεις καλά ότι πρέπει να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της σχέσης σου… Είσαι σε δεσμό; Κάνεις τον απολογισμό σου και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις, που μπορεί να είναι ακόμα και ένας γάμος ή μία επισημοποίηση! Δεν έχεις σχέση; Αλλάζουν τα στάνταρντ σου στις σχέσεις και πλέον αρχίζεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερο ρεαλισμό τις αισθηματικές σου επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός μήνας για την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Γίνονται σημαντικά βήματα σταθερότητας που σε ικανοποιούν, έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες! Μπαίνουν σε πρόγραμμα οι εργασιακές, αλλά και οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Έφτασε η στιγμή για την μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη αλλαγή, αλλά και την έκπληξη! Αυτές οι 3 λέξεις-κλειδιά χαρακτηρίζουν την γενική τάση του Φεβρουαρίου για σένα! Αυτό το μήνα θα αλλάξεις κάτι στη ζωή σου… Μπορεί να αλλάξεις σπίτι, δουλειά, ή ακόμα και σχέση! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα γύρω σου διαμορφώνονται με έναν τρόπο διαφορετικό, γεγονός που σε συναρπάζει και σε βοηθά να πάρεις και πάλι τα πάνω σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας ανατρέπει τα πάντα, σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα ακόμα πολλές φορές και σχέσεις που μπορεί να είναι μακρόχρονες! Ο Φεβρουάριος έχει ερωτικές ανατροπές, που δεν θα σε απογοητεύσουν, αλλά… θα τις απολαύσεις! Είσαι σε σχέση; Η καρδιά σου αρχίζει και πάλι να χτυπά τρελά, αν θα είναι με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο ή με ένα νέο πρόσωπο, θα φανεί από το σύνολο της αριθμολογικής σου ανάλυσης! Δεν είσαι σε σχέση; Νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις σε εξιτάρουν και φουντώνουν και πάλι την δημιουργικότητα και την ελπίδα σου για την πορεία των επαγγελματικών σου! Αυτό το μήνα μπορεί να ασχοληθείς με ένα διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που είχες μέχρι σήμερα. Όποια και να είναι η αλλαγή που θα βιώσεις στα επαγγελματικά, σίγουρα θα είναι καλή για το μέλλον της καριέρας, αλλά και των οικονομικών σου! Στα οικονομικά ευνοούνται οι έξυπνες επενδύσεις, που θα αποφέρουν κέρδος!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες τις δικές σου, αλλά και των ανθρώπων που είναι σημαντικοί στη ζωή σου! Θα κατανοήσεις τις ανάγκες, τα θέλω και τα συναισθήματα, που μέχρι τώρα ήταν ασαφή… Θα κόψεις παλιές κακές συνήθειες, θα απομακρυνθείς από δυσάρεστες καταστάσεις και ανθρώπους του χτες και θα ζεστάνεις το κλίμα των οικογενειακών ή πολύ προσωπικών σου σχέσεων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο συμβιβασμός, η αποκατάσταση και η ισορροπία είναι τρεις σημαντικές έννοιες για την αισθηματική σου ζωή αυτό το Φεβρουάριο! Αν είσαι σε σχέση, θα μπεις στη θέση του συντρόφου σου, θα δικαιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και θα προσπαθήσεις να ηρεμήσεις το κλίμα στο δεσμό σου, κάνοντας υποχωρήσεις για να διατηρηθεί η ισορροπία, και θα τα καταφέρεις μία χαρά! Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο, να αφήσεις περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σου, να εκφράσεις τα πραγματικά σου θέλω και να έρθεις κοντά σε έναν άνθρωπο που ήδη ξέρεις, αλλά δεν του αφήνεις τα περιθώρια να σε προσεγγίσει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με υπευθυνότητα και καλή οργάνωση, θα μπορέσεις να βάλεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου σε μία καλύτερη πορεία! Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν εμπιστοσύνη σε ένα επαγγελματικό έργο και με τα οποία θα μπορείς να έχεις μία πολύ καλή συνεργασία! Στα οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές, ωστόσο ο Φλεβάρης σου δίνει την ευκαιρία της διευθέτησης και τακτοποίησης υποχρεώσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις καλά αυτό το Φεβρουάριο! Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς είναι μοιραίος και ιδιαίτερα σημαντικός… Η διαίσθησή σου, θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για το παρόν και το μέλλον και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε κακοτοπιά! Παράλληλα, αυτό το μήνα ωριμάζεις και αποφασίζεις να αφοσιωθείς μονάχα σε ό,τι έχει αξία…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου διανύουν μία προβληματική περίοδο αυτό το Φεβρουάριο! Νιώθεις ότι κάτι δεν σε καλύπτει, ότι κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο θα έπρεπε, πιθανότατα νιώθεις και μοναξιά! Δείξε ψυχραιμία και πάρε το χρόνο σου… Αν είσαι σε σχέση θα υπάρξει κάποια αποστασιοποίηση από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις του χτες, που πλέον θα καταλάβεις ότι πρέπει επιτέλους να ξεπεράσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα έχεις έντονο το αίσθημα της κούρασης στα επαγγελματικά σου, ενώ τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν! Η λύση δεν είναι να το βάλεις κάτω, αλλά ούτε να σε πιάσει η απόγνωση! Αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και λύνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την επαγγελματική και οικονομική στασιμότητα, που είναι βέβαιο ότι θα σε προβληματίσει…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή και προπάντων για την εξέλιξή σου σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο! Πολλές από τις προσπάθειες που έκανες ως σήμερα, θα πιάσουν τόπο και τώρα θα γευτείς τους καρπούς τους! Ο μήνας μπορεί να είναι γεμάτος από απαιτήσεις, άγχος και υπερένταση, όμως τα κέρδη που θα έχεις θα είναι μεγάλα! Στις προσωπικές σου σχέσεις, θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις… Άτομα που θεωρούσες «συμμάχους» μπορεί να αποδειχθούν «εχθροί», ενώ κάποιοι που πίστευες ως «εχθρούς» θα αποδειχθούν ότι ήταν «σύμμαχοι»!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή πυρπολείται από ερωτισμό και έντονο πάθος, οι στιγμές που θα απολαύσεις θα σε ανανεώσουν! Μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις έντονο τον ερωτικό πάθος, που θα σε εξιτάρει και θα παρασύρει να κυνηγήσεις νέους ερωτικούς στόχους! Αν είσαι σε σχέση, διώξε από την καρδιά σου την ζήλεια και την αμφιβολία και απόλαυσε δυνατές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση… πες «ναι» στον προκλητικό έρωτα, που εισβάλει τώρα στη ζωή σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημαντικές κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Ο Φεβρουάριος σου δίνει την νίκη σε αγώνες που έδωσες στο παρελθόν και η ανταμοιβή που λαμβάνεις τώρα είναι επαγγελματική προαγωγή και οικονομική αύξηση! Η επαφή σου με πρόσωπα που κατέχουν υψηλή θέση, θα σε βοηθήσει στην περεταίρω επαγγελματική διάκριση! Οικονομικά είσαι κερδισμένος και τυχερός!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που σου χαρίζει την εκπλήρωση προσωπικών σχεδίων και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου! Τις μέρες του Φλεβάρη θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα μετρήσεις τι είναι αυτό που αξίζει και πρέπει να παραμείνει κοντά σου και θα βρεις και πάλι την δύναμη που κρύβεται μέσα σου! Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να κλείσεις και κάποιο κεφάλαιο του παρελθόντος που ήδη γνώριζες ότι έχει ολοκληρωθεί!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όλα δείχνουν ότι έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που πρέπει να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Ωστόσο, εσύ φαίνεται ότι δεν έχεις την επιθυμία για κάτι καινούργιο, αλλά θέλεις να συνεχίσεις να συντηρείς το παλιό…. Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει αυτό το μήνα να συνειδητοποιήσεις τι είναι το καλό για σένα αλλά και το σύντροφό σου και να καταλήξεις σε αποφάσεις! Αν δεν έχεις σχέση, μην περιμένεις την επιστροφή του… «ασώτου»! Πες “ναι” στο νέο φλερτ που θα προκύψει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κλείνεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, που πίστευες ότι ποτέ δεν θα ολοκληρωθούν! Αυτό το μήνα καταφέρνεις αυτό που θεωρούσες ότι δεν θα μπορούσες να το πετύχεις… Οι αλλαγές που θα συμβούν στα αισθηματικά σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις από τον επόμενο μήνα ένα πολύ σημαντικό νέο ξεκίνημα… Τα οικονομικά σου, μπορείς πιο εύκολα πλέον να τα διαχειριστείς!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος ξεκίνα γεμάτος υποσχέσεις, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για σπουδαίες αλλαγές! Τα πάντα γύρω σου αλλάζουν και διαμορφώνονται κάτω από νέες συνθήκες, γεγονός που σου προσφέρει ενθουσιασμό! Η έμπνευση, η εξυπνάδα, αλλά και οι γρήγορες αποφάσεις που θα πάρεις, θα σε βοηθήσουν ώστε να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Η υπερένταση, η νευρικότητα αλλά και ο εγωισμός, θα προβληματίσουν τη σχέση σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις ελεύθερα να απολαύσεις τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς και αυτό το Φλεβάρη παίζεις στα αισθηματικά σου και επιβεβαιώνεσαι! Αν είσαι σε σχέση, να αναμένεις ότι θα δημιουργηθούν τριγμοί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφο, γιατί δεν θα δέχεσαι υποδείξεις ή καταπίεση, αλλά θα νιώθεις ρουτίνα και θα θελήσεις να κάνεις την επανάστασή σου! Αν δεν έχεις σχέση, προετοιμάσου για μία ξαφνική γνωριμία με καλή προοπτική!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου αυτό το Φεβρουάριο θα μπουν σε στάδιο ανάπτυξης και εξέλιξης. Μία νέα πρόταση, ένα ταξίδι ή μία νέα συμφωνία θα γίνει η αφετηρία για μία νέα προοπτική στην εργασία σου. Δεν είναι μυστικό ότι τώρα μπορεί να κάνεις και κάποια σπουδαία αλλαγή ή μεταγραφή στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά σου, ενώ τα έσοδά σου φαίνονται αυξανόμενα, η διαχείριση που θα κάνεις δεν θα είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να μένεις με άδειο πορτοφόλι.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος έρχεται για να ανανεώσει ουσιαστικά τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ δένεσαι ουσιαστικά με φίλους και οικογένεια, μέσα από τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν! Παράλληλα, η υποστήριξη και η συμπαράσταση που θα δώσεις και θα πάρεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κάποιες σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου είναι πολύ σημαντικές. Στην πορεία του, ο μήνας θα σου δώσει λόγους για να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας που σου χαρίζει τρυφερότητα, ζεστασιά και ρομαντισμό στην αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αναπτύσσεται ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου ουσιαστικό δέσιμο, που σε αναζωογονεί! Αν δεν έχεις σχέση, έχει έρθει η ώρα να βρεις το άλλο σου μισό, με το οποίο θα έχεις κοινή πορεία και μέλλον! Τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει αυτό το νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου, θα είναι ειλικρινή, αγνά, ενώ οι προοπτικές μεταξύ σας θα είναι για σταθερότητα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου, αναπτύσσονται οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τα προσωπικά σου εργασιακά σχέδια! Θα δεχθείς επαγγελματική υποστήριξη και από φιλικά πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο θα στηρίξουν την εργασιακή σου προσπάθεια! Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ παράλληλα έρχονται στα χέρια σου κάποια οφειλόμενα χρήματα, που σε ανακουφίζουν!

Πηγή:myastro.gr

Ροή Ειδήσεων

ΠΑΣΟΚ: Ο Κωνσταντινόπουλος ζητά άμεσα εκλογή νέας ηγεσίας, Γερουλάνος και Νίκος Παπανδρέου υπερθεματίζουν, η Χαριλάου Τρικούπη απορρίπτει

Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλεί η πρόταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με επιστολή του προς τα όργανα του κόμματος, για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας ως το τέλος του...

Το τελευταίο αντίο στην Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε σήμερα η κηδεία της ηθοποιού Δέσποινας Στυλιανοπούλου.   Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 7/6 σε ηλικία 91 ετών, έπειτα από...

Τραγουδίστρια χώρισε και επίσημα μετά από δέκα χρόνια γάμου- Ήταν δύσκολο,είναι ένας μικρός θάνατος!

Χώρισε και επίσημα μετά από δέκα χρόνια γάμου και απόκτησης ενός παιδιού και το αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day! O λόγος για την τραγουδίστρια, Κρυσταλλία η οποία μίλησε...

Νίκος Παππάς: Η νίκη στις Ευρωεκλογές, το love story με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Σλοβάκα απατεώνισσα

Οι Ευρωεκλογές 2024 ολοκληρώθηκαν και 21 Ευρωβουλευτές από την Ελλάδα κατάφεραν να εκλεγούν και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στις Βρυξέλλες. O Νίκος Παππάς ήρθε τρίτος...

Σοφία Μουτίδου: Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθλιπτικά

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για τα επαγγελματικά της, το ενδιάφερον που δείχνει στον τομέα της ψυχολογίας, το νέο podcast που ετοιμάζει, την ψυχοθεραπεία που κάνει και τη βοήθεια...

Ταχτσίδης: Σπάει τη σιωπή του & μιλά πρώτη φορά για τον οριστικό χωρισμό από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

O  Παναγιώτης Ταχτσίδης χώρισε οριστικά από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και η είδηση έγινε γνωστή όταν το ίδιο το μοντέλο το αποκάλυψε και έκανε αναρτήσεις στο instagram μιλώντας για τρίτο...

Απάντηση Κασσελάκη για το “one man show”: Συμφωνώ απόλυτα με τον Καρτερό, όλοι θα αξιοποιηθούν την επόμενη ημέρα – Το one man show έδωσε...

«Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του κ. Καρτερού για το one man show και γι' αυτό είχαμε ένα ψηφοδέλτιο που επέλεξε η βάση του...