Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΑρχικήLifestyleΖώδιαΠοια ζώδια θα ευνοηθούν οικονομικά το 2024;

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν οικονομικά το 2024;

Εκτός από τις δικές μας έξυπνες κινήσεις, υπάρχει πάντα και ο παράγοντας τύχη που ευνοεί και κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Μελετώντας τις κινήσεις των Πλανητών στο Ουράνιο στερέωμα, μπορούμε κάθε χρόνο να καταλάβουμε ποια ζώδια θα έχουν για την επερχόμενη χρονιά, δηλαδή το 2024, το λεγόμενο “άγγιγμα του Μίδα”.

Πάμε να δούμε μαζί ποια θα είναι αυτά:

ΚΡΙΟΣ

O Δίας, που πλέον είναι σε ορθή πορεία, θα σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και να κάνετε σημαντικές κινήσεις προς τα εμπρός. Θα μπορέσετε, όχι μόνο να εντοπίσετε, αλλά και να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αναβαθμίσετε το εισόδημά σας. Θα ενεργήσετε με σύνεση αλλά και με την πρέπουσα αποφασιστικότητα προκειμένου να διασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μεγαλύτερο μισθό ή να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια που θα σας επιτρέψουν μια οικονομική ευημερία και καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι σαφώς πιο “δυνατό” για εσάς και προσφερόμενο για περισσότερα θετικά γεγονότα τα οποία η θεά Τύχη και ο Δίας “αυτοπροσώπως” θα φέρουν και εναποθέσουν στα πόδια σας. Η αλήθεια είναι ότι ο Ουρανός, ήδη από το 2018 και μέχρι τον Απρίλιο του 2026 που θα βρίσκεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρνει έντονες αλλαγές στα οικονομικά σας με την έννοια του ύψους ή του βάθους. Θα σας φέρνει όμως και ξαφνικές ευκαιρίες οι οποίες θα έχουν τη δυναμική σημαντικών εσόδων που θα αλλάξουν εντελώς το παρόν σκηνικό των οικονομικών σας.

Ο Δίας, επίσης, στον 2ο οίκο θα σας πασπαλίζει με τυχερά γεγονότα αλλά και θα βοηθά να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη σε εσάς και τη δουλειά σας και να διεκδικήσετε το καλύτερο, είτε αυτό είναι μια αύξηση μισθού, είτε οτιδήποτε άλλο.

Ο Απρίλιος και ο Μάιος θα είναι για εσάς οι πιο τυχεροί μήνες του 2024. Η σύνοδος Δία – Ουρανού θα σας φέρει κέρδη και ουρανοκατέβατες επαγγελματικές ευκαιρίες, ειδικά για εσάς τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα έχετε μεγάλη εύνοια σε ό,τι αφορά συναλλαγές, επενδύσεις και οικονομικούς όρους.

Ο Ερμής τον Απρίλιο, που θα είναι στο ζώδιό σας αλλά σε ανάδρομη πορεία, θα επαναφέρει στο τώρα σας επαγγελματικές προτάσεις του χθες ή θα φέρει τις απαραίτητες συνθήκες που θα επιτρέψουν να αναβιώσετε ένα παλιό εγχείρημα που δεν είχε την τύχη να ευδοκιμήσει στο παρελθόν. Επίσης, θα φέρει και παλιούς συνεργάτες καθώς και άτομα που πάντα σας εκτιμούσαν και σας σέβονταν. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, στο τέλος του μήνα αλλά και σε ολόκληρο το Μάιο, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε σχέσεις και καταστάσεις.

Η Αφροδίτη το Μάιο στον οίκο των εσόδων σας θα σας κεράσει ευκολίες και αποδεσμεύσεις από ο,τιδήποτε δε βοηθάει να καλυτερέψετε τα έσοδά σας. Επίσης, θα φέρει στο διάβα σας ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα κάποια εμπνευσμένα σχέδιά σας. Γενικά, μέσα από τη δουλειά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και αρκετά έσοδα.

Ακόμα και αν σας παρουσιαστούν κάποια επιπλέον έξοδα γύρω στον Ιούνιο και τον Ιούλιο, να ξέρετε ότι τα έσοδά σας θα τα υπερκαλύψουν. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα σας απασχολήσουν κυρίως επενδύσεις και η ενδυνάμωση της οικονομικής πραγματικότητάς σας μέσα από σημαντικές συμφωνίες και συμβόλαια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2024 για εσάς προβλέπεται να είναι μια επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία καλείστε να αφυπνιστείτε και να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις και τις, πολλές η αλήθεια είναι, ικανότητές σας προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα και γενικά την οικονομική δύναμή σας.

Γύρω στο Φεβρουάριο και  Μάρτιο, με τον Άρη στον οίκο της καριέρας σας, θα γίνετε πιο επιθετικά διεκδικητικοί και θα επιταχύνετε τους ρυθμούς αποφεύγοντας με έξυπνους τρόπους να πέσετε σε παγίδες με το να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αρκετοί θα αναζητήσετε επιπλέον εισόδημα και κάποιοι άλλοι θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους αύξησης των εσόδων σας.

Σημαντική περίοδος που θα είναι φορτωμένη με δώρα και καλούδια θα είναι το δίμηνο Απριλίου και Μαΐου. Η σύνοδος Δία και Ουρανού στον 1ο ηλιακό σας οίκο θα προσφέρει, ειδικά σε εσάς τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, στο πιάτο ευκαιρίες και ευκολίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι από το 2018 έχετε τον Ουρανό στο ζώδιό σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2026 να σας ζητά να κάνετε κάτι που για εσάς πριν ήταν τουλάχιστον αδιανόητο, δηλαδή αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι η σύμπραξη του Ουρανού με τον Δία των ευκαιριών, της αφθονίας και της επέκτασης στο ζώδιο σας, σας καλεί να πάρετε ρίσκα και να τολμήσετε να κάνετε κινήσεις, έχοντας πάντα κατά νου τη ρήση: “η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς”. Τα κέρδη σας θα είναι σταθερά και θα έχουν ανοδική πορεία.

Το Μάιο, και ειδικά στα μέσα του μήνα, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Δίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιό σας και θα κάνουν θετικές όψεις με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες ενώ ο Ερμής, επίσης στον Ταύρο, θα παρακολουθεί και θα ανοίγει τον δρόμο στις ευκαιρίες, διευκολύνοντας τις καταστάσεις. Την περίοδο αυτή θα νιώσετε ότι “ανοίγουν οι ουρανοί” και πέφτει πάνω σας “χρυσή βροχή”. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι να υποδεχτείτε τις ευκαιρίες.

Από τις 26 Μαΐου και μετά, ο Δίας θα φύγει από το ζώδιό σας και θα περάσει σε αυτό των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σας οίκο. Θα έχετε, λοιπόν, οφέλη από επενδύσεις που ήδη έχετε κάνει, θα καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και θα χρησιμοποιήσετε έξυπνους τρόπους για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Αν εργάζεστε κάπου, είτε στον ιδιωτικό, είτε στο δημόσιο τομέα και, δεδομένου ότι θα αυξηθεί με την παρουσία του Διός το αίσθημα της αυταξίας και της αυτοπεποίθησης, θα διεκδικήσετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή ακόμα και μια μετάταξη κάπου πιο βολικά σε εσάς. Αν εργάζεστε σε κάτι δικό σας, θα έχετε αύξηση πελατείας άρα και εισοδήματος. Γενικά, ό,τι κάνετε θα νιώθετε ότι συνοδεύεται από αφθονία και καλοτυχία.

Όταν η κυβερνήτης σας Αφροδίτη μπει στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που θα συμβεί το διάστημα μεταξύ 17 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου, θα έχετε θετικές εξελίξεις που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, κληρονομιές, δάνεια και τακτοποιήσεις οφειλών σε τρίτους. Γενικά, να θυμάστε ότι μέσα στο 2024 θα μπορέσετε να αναζητήσετε και καινούργιες πηγές εισοδήματος ενώ πιέσεις, που στο παρελθόν είχατε δεχθεί, θα καταλαγιάσουν. Επίσης, μέσα σε φιλικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική πρόοδό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι και τις 25 Μαΐου, ο Δίας θα βρίσκεται στο 8ο ηλιακό σας σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε πολλαπλά οφέλη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, παρελθόντα χρέη σε τράπεζες και δημόσιο, ενώ κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από το βραχνά των δόσεων ενός δανείου. Όσοι ασχολείστε με επενδύσεις, θα έχετε αρκετά οφέλη ενώ θα αποφασίσετε να προχωρήσετε και σε κάποιες επιπλέον μακροπρόθεσμες επενδύσεις ακόμα και με την έννοια ομολόγων. Να ξέρετε ότι θα βοηθηθείτε αρκετά στο να μπείτε σε ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό καθώς οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα επιτρέπουν να καλύψετε ακόμα και κάποια έκτακτα έξοδά σας.

Επίσης, εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν αποζημιώσεις, διατροφές, ασφάλειες και κληρονομιές. Θα διευθετήσετε θέματα που είχαν κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και θα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα επιπλέον έσοδά σας θα έρθουν μέσα από μία έξτρα εργασία ή κάποιο επίδομα. Όσοι μάλιστα βρίσκεστε σε γάμο ή συγκατοικείτε, θα δείτε βελτίωση των οικονομικών της οικογενείας σας από την αύξηση των εσόδων ή τη μείωση των εξόδων, ίσως και εξαιτίας της αποπληρωμής ενός χρέους, του/της συντρόφου σας. Επίσης, θα υπάρξουν και αρκετές περιπτώσεις που κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε, είτε να προχωρήσετε στην πώληση, είτε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Επίσης, η τυχερή σύνοδος Δία – Ουρανού θα σας φέρει ξαφνικές λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά ο,τιδήποτε έχει λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία σας. Παρόλο που αυτή η σύνοδος αφορά κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βγείτε όλοι ευνοημένοι.

Στα μέσα Μαΐου, που η κυβερνήτης σας  Αφροδίτη θα βρεθεί από το ζώδιο του Ταύρου σε όψη συνόδου με τους Ήλιο – Δία – Ουρανό και θα κάνει θετικές όψεις με τους περισσότερους πλανήτες, θα πρέπει να περιμένετε ιδιαίτερα θετικά γεγονότα. Από τις 26 Μαΐου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους, θα μπορέσετε να ανασκουμπωθείτε και να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά οικονομικά σχέδιά σας, με την έννοια της επιλογής των κατάλληλων συνεργατών, της διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του κατάλληλου οικονομικού προγραμματισμού.

Τυχερή οικονομικά περίοδος θα είναι και όλος ο Σεπτέμβριος καθώς και το πρώτο μισό του Οκτωβρίου. Ακόμα και η έκλειψη που θα γίνει στον άξονά σας στις 2 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει με θετικό τρόπο καθώς θα σας βοηθήσει να κάνετε βασικές συνειδητοποιήσεις περί της οικονομικής πραγματικότητάς σας. Ο Κρόνος, από το περιβάλλον του Ποσειδώνα στον οίκο που σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς, ακόμα και σε επίπεδο σχέσεων με συναδέλφους, συνεργάτες και εργοδοσία, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε όλα αυτά τα θέματα. Μάλιστα, οι εργοδότες σας θα σας ανταμείψουν για την παραγωγικότητά σας, όχι μόνο ηθικά, αλλά και σε υλικό επίπεδο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας είναι ο μεγάλος “χορηγός σας” για το 2024 καθώς θα σας βοηθήσει πολυεπίπεδα. Ήδη από το 2023 έχετε βάλει σε πορεία υλοποίησης κάποια φιλόδοξα, ενδιαφέροντα, και κατά περιπτώσεις καινοτόμα, σχέδιά σας και σε αυτό σας βοηθά και ο Κρόνος από το φιλικό προς εσάς ζώδιο των Ιχθύων όπου και βρίσκεται. Ο Κρόνος πάντα ανταμείβει την πειθαρχία, την επιμονή, την υπομονή και τη σκληρή δουλειά και, δεδομένου ότι όλα αυτά δεν είναι για εσάς “κόντρα ρόλος” καθώς είστε άνθρωποι του καθήκοντος, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να στρώσετε το δρόμο για ένα καλύτερο οικονομικό αύριο.

Ο Δίας θα παραμείνει στον πολικό σας Ταύρο μέχρι και τις 25 Μαΐου και από εκεί θα σας βοηθά αλλάζοντας το εργασιακό σας τέμπο και φέρνοντας εξελίξεις. Το κυριότερο, μάλιστα, είναι το ότι θα έχετε άφθονες ευκαιρίες για να γνωρίσετε, ακόμα και μέσα σε καθαρά κοινωνικά περιβάλλοντα, ανθρώπους που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο αναφορικά με τις μελλοντικές επιδιώξεις σας. Θα κάνετε καινούργιες συνεργασίες που θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά καθώς, χάρη σε αυτές, θα αναβαθμίσετε την οικονομική σας πραγματικότητα.

Τον Απρίλιο και το Μάιο που ο Δίας θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό και ιδιαίτερα στα μέσα Μαΐου που η Αφροδίτη θα συμμετάσχει στο σχήμα αυτό και θα κάνει θετικές όψεις, με εξαίρεση τον Άρη, με όλους τους άλλους πλανήτες, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Κάποιοι θα υπογράψετε μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία, άλλοι θα βρείτε το σωστό συνεργάτη και άλλοι θα έχετε κέρδη που θα σας βοηθήσουν να πάρετε βαθιές ανάσες. Αυτά είναι τα καλά νέα.

Τα ακόμα καλύτερα θα έρθουν με τη μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στις 26 Μαΐου. Τότε θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε τα έσοδά σας, κάτι που θα είναι το φυσικό επακόλουθο των ευκαιριών που θα σας δοθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Διός στον Ταύρο, δηλαδή στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε αύξηση πελατείας και, όσοι έχετε εργοδότη, θα έχετε ευκαιρίες για αναβάθμιση των εσόδων σας, είτε με τη μορφή μιας αύξησης, είτε ενός μπόνους. Επίσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες και δημόσιο ενώ κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να αποπληρώσετε δάνειο το οποίο λειτουργεί άκρως πιεστικά στην ψυχολογία σας. Επίσης, θα έχετε εύνοια σε θέματα που αφορούν μετοχές, ομόλογα και λοιπές μακροχρόνιες επενδύσεις, ασφάλειες, αποζημιώσεις, διατροφές και κληρονομιές.

Ελπιδοφόρα για τα οικονομικά σας θα είναι και η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη μεταξύ 17 Οκτωβρίου και 11 Νοεμβρίου. Γενικά, το 2024 θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τα έξοδά σας, θα αυξήσετε τα έσοδά σας, θα είστε περισσότερο χαλαροί και θα έχετε θετικές εξελίξεις. Επίσης, εξαιτίας της μετακίνησης του Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα μπορέσετε να έχετε κέρδη και μέσα από την πώληση ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός, ίσως και οικογενειακού, ακινήτου, αν και αυτό αφορά μόνο όσους από εσάς έχουν γεννηθεί τις πολύ αρχικές μέρες του ζωδίου.

Πηγή:myastro.gr

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η… τσιγκούνα βουλευτίνα με τα… ταξί

Ποια είναι η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που, όταν την προσκαλούν σε κανάλια, ζητάει πάντοτε ταξί από την παραγωγή των εκποµπών και δεν χρησιµοποιεί ποτέ το δικό...

Διαζύγιο της Παθέκα από τον Παπασταύρου έπειτα από 21 χρόνια

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Σοφίας Παθέκα και του Λεωνίδα Παπασταύρου έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια. η esresso», η δημοφιλής γυμνάστρια και ο γνωστός θωρακοχειρουργός έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν...

Η δημοσκόπηση Φαναρά που έκανε την Διαμαντοπούλου να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Καθοριστικό ρόλο στο να αποφασίσει να θέσει τελικά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι έπαιξαν τα ευρήματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis...

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από επίθεση σκύλου: «Άρχισα να φωνάζω και κρύφτηκα»

Με πληγές στην κοιλιά και στα χέρια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, καθώς σήμερα το πρωί (16.07.2024) του επιτέθηκε ένας άγριος σκύλος. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης,...

Κάρυστος: Ο σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

ΟΑνδρέας Κομπόσης, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τη σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου διαψεύδει κάθε είδηση που σχετίζεται με ξυλοδαρμό μέσω ανάρτησής...

Στη φυλακή παραμένει ο Απόστολος Λύτρας

Στη φυλακή παραμένει ο Απόστολος Λύτρας έπειτα από βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου που απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα του για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης που του έχει επιβληθεί...

Νέα κόντρα για τη… συγγνώμη Κασσελακη στην Συρεγγέλα για τον Πολάκη – Το τηλεφώνημα, οι διαρροές και ο… Κυριαζίδης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μαρία Συρεγγέλα, προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για το επεισόδιο με τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη, εναντίον της. Σύμφωνα με...