Σε σύνδεση με το «Πρωινό ΣουΣου» ο Ιάκωβος Μυλωνάς σχολίασε: «Εγώ πιστεύω ότι λάθη θα γίνουν, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τα μαζέψεις. Άλλο είναι να κάνεις λάθη και άλλο εγκληματικές ενέργειες». Ο ηθοποιός τόνισε ότι ήξερε «πως κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά, μου το έχουν πει κορίτσια, συνάδελφοι», δήλωσε αρχικά.

Αυτά δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν

Ωστόσο, όπως σημείωσε: «Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα», είπε στη συνέχεια ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Πήγαινε και χτυπούσε τα κουδούνια τους

Ακόμη, ο Ιάκωβος Μυλωνάς εξήγησε τι εννοεί με την αναφορά ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «κυνηγούσε πιεστικά τα κορίτσια», λέγοντας ότι «κυνηγούσε πιεστικά, πήγαινε και χτυπούσε τα κουδούνια τους».

Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες

Όσο για τις γυναίκες που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Ιάκωβος Μυλωνάς τόνισε ότι «η Λένα Δροσάκη και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην έχουν δύναμη να πολεμήσουν. Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να μείνει μακριά από το θέατρο

Τέλος, ο ηθοποιός είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να μείνει μακριά από το θέατρο και ότι είναι δειλός για να επαναλάβει τις φερόμενες κακοποιητικές συμπεριφορές του σε θύμα εκτός χώρου.

«Είναι δειλός, δεν θα το κάνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να το κάνει πάλι. Θα εκδικηθεί όλους αυτούς που είπαν άσχημα λόγια γι’ αυτόν», εξήγησε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.